Ηλιούπολη: Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά καθηγητή σε ολοκληρωμένη σχέση με ανήλικη μαθήτρια- Συνελήφθη ο εκπαιδευτικός

Ο καθηγητής Γυμνασίου συνελήφθη από καταγγελία μητέρας ανήλικης μαθήτριας, με την οποία διατηρούσαν ολοκληρωμένη σχέση

Καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος 44άχρονου καθηγητή Γυμνασίου στην Ηλιούπολη από μητέρα 15άχρονης μαθήτριας του σχολείου, σύμφωνα με την οποία ο εκπαιδευτικός διατηρούσε σχέση με την έφηβη κόρη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο καθηγητής μαθηματικών και φυσικής στοΓυμνάσιο της Ηλιούπολης, φέρεται να είχε ολοκληρωμένη σχέση με την ανήλικη μαθήτρια. Η μητέρα της ανήλικης  είδε τυχαία την κόρη της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή, έκρινε ανάρμοστη και επίμεμπτη τη συμπεριφορά του εκπαιδευτικού και με δεδομένο της ανηλικότητας της κόρης της προχώρησε στη σχετική καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.  Από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψε επαφή με άλλες ανήλικες, ενώ προέκυψε ότι ο εκπαιδευτικός σχετιζόταν με την έφηβη μαθήτρια τον τελευταίο χρόνο. Σε έλεγχο τόσο στο κινητό της μαθήτρια όσο και του καθηγητή, υπήρχαν καταχωρημένα φωτογραφικά στιγμιότυπα μεταξύ τους.

Η 44άχρονος , είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε τη σχέση με την ανήλικη μαθήτρια του Σχολείου του. Κατά την εξέτασή της και η ανήλικη μαθήτριας παρουσία παιδοψυχολόγου και Αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, περιέγραψε όλη την εμπλοκή της με τον καθηγητή της και τη σχέση που ανέπτυξαν μεταξύ τους, καθώς φέρεται ο 44άχρονος να προσέγγισε την 15άχρονη πριν έναν χρόνο και την έπεισε να συνάψουν σχέση και να προβούν σε ολοκληρωμένη επαφή . την να προβούν σε ερωτική επαφή.