Ηλεία: Υπαίθριο πορνείο στη Στροφυλιά – Συνελήφθησαν δύο μαστροποί και δύο 20χρονες γυναίκες

Το «δρομολόγιο της πορνείας» είχε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες: αφετηρία η πλατεία της Νέας Μανωλάδας και προορισμός το δάσος της Στροφυλιάς όπου σε άλλο αυτοκίνητο περίμεναν δύο νεαρές γυναίκες για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε εξαρθρωθεί παρόμοια «επιχείρηση».

Προχθές το βράδυ, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βουπρασίας, αξιοποιώντας πληροφορίες σταμάτησε το «δρομολόγιο».

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, την Τετάρτη το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλιάς στη Μανωλάδα Ηλείας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 42 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Δύο 20χρονες

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε πταισματικού χαρακτήρα δικογραφία για

παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, σε βάρος δύο 20χρονων γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας, ενώ στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 28χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές κατηγορούμενος, για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

Καθημερινά δρομολόγια

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, στο δάσος της Στροφυλιάς στη Μανωλάδα

Ηλείας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας συνέλαβαν επ αυτοφώρω τον 42χρονο και τον 23χρονο να εξωθούν στην πορνεία και να εκδίδουν τις δύο 20χρονες,  έναντι χρηματικής αμοιβής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μαστροποί, μετέφεραν τις γυναίκες με αυτοκίνητο, σχεδόν καθημερινά, στο δάσος της Στροφυλιάς και στο Κουνουπέλι, όπου συνευρίσκονταν με αλλοδαπούς, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ.

Επιπλέον, ο 42χρονος μετέφερε τους «υποψήφιους πελάτες»  με αυτοκίνητο από την πλατεία της Νέας Μανωλάδας στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο 23χρονος εισέπραττε τα χρήματα και επιτηρούσε τον χώρο της συνεύρεσης.

Οι δύο 20χρονες αλλοδαπές είχαν μεταφερθεί από την Βουλγαρία στην Ελλάδα, πριν από δύο μήνες περίπου, από τον 42χρονο, ο οποίος μαζί μετον 23χρονο τους είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας.