“Ειc aπάντησιν” Πολάκη: “Ηλεκτρονικά αναλφάβητοι παπαγάλοι”

Αιχμές και αντιπαράθεση στο Facebook μεταξύ του εα (τεως) επικεφαλής Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και του αναπληρωτή Υπουργό Υγείας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ενημέρωσε (28/01) τις διαδικτυακες επαφές του, για τη σύλληψη του δράστη υβριστικών επιθετικών και απειλητικών μηνυμάτων και κλήσεων  σε βάρος του και της συζύγου του.

polakis

«Πριν λιγο με ενημέρωσαν οτι συνελήφθη το τσογλανι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνυματα σε μενα και στη γυναίκα μου απο τον Αύγουστο και σε αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απο τον οκτωβρη . Ενα ευχαριστω προς τους αξιωματικούς της Ασφαλειας Αττικης που το έκαναν…..και να θεωρήσω οτι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτο συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος …..» σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Γνωστός ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας για τους χαρακτηρισμούς και τις “φραστικές αποκλίσεις” επανήλθε  (29/01) με “ανανεωμένο” το σχόλιο του δεικνύοντας ονομαστικά τον 31άχρονο συλληφθέντα.

«Πριν λιγο με ενημέρωσαν οτι συνελήφθη το τσογλανι που έστελνε απειλητικά τηλεφωνικά μηνυματα σε μενα και στη γυναίκα μου απο τον Αύγουστο και σε αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απο τον οκτωβρη . Ενα ευχαριστω προς τους αξιωματικούς της Ασφαλειας Αττικης που το έκαναν…..και να θεωρήσω οτι πρόκειται για απλή σύμπτωση που αυτο συνέβη μετά τις αλλαγές στην ιεραρχία και του ηλεκτρονικού εγκλήματος …..

ΥΓ. πρόκειται για ένα κρυφοφασιστάκι τριαντάρη, ονόματι Σπυρόπουλος Δημήτρης που έχει ψευδώνυμο στο fb Dum Spiro Sperto»

Polaki_SfacMan

Με αναφορά σε ..”ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους”, και διαχωρισμό των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και του παγκόσμιου ιστότοπου, ο μέχρι πρότινος βοηθός Επιτελάρχη της ΕΛΑΣ εποπτεύων της ΔΗΕ, απάντησε στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας,

“Quiz.. Η ανακάλυψη ποίου εκ των κάτωθι είναι το πεδίο ενασχόλησης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ο Σερ Τίμοθι Τζον Μπέρνερς Λι (Sir Timothy John Berners-Lee, 8 Ιουνίου 1955 είναι ο εφευρέτης του Παγκόσμιου Ιστού (World Wide Web), διευθυντής της κοινοπραξίας World Wide Web. Ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (Alexander Graham Bell, 3 Μαρτίου 1847 – 2 Αυγούστου 1922) ήταν διαπρεπής Σκωτσέζος επιστήμονας, εφευρέτης και μηχανικός, ο οποίος θεωρείται ως εφευρέτης του πρώτου πρακτικού τηλεφώνου.
Η απάντηση ας δοθεί σε κάποιους ηλεκτρονικά αναλφάβητους παπαγάλους.!”

SfacMan_polaki