“Η Τροχαία Χανίων έκοψε κλίσεις σε οχήματα που είχαν παρκάρει ανυποψίαστα, όταν η πινακίδα ήταν  σπασμένη στο πεζοδρόμιο”

Καταγγελία από την παράταξη “Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης” (Μ.Α.Α.Κ) για τα Χανιά 

«Μια απάντηση γιατί το Νησί κοκκίνησε ξαφνικά στο χάρτη της πανδημίας: Μετά την ανακατάληψη τις  “Rosa Nera” αρχές Ιουνίου – πρόκειται για το  λόφος Καστέλι, ακριβώς πάνω από το ενετικό λιμάνι των Χανίων, όπου βρίσκονται τα τρία κτίρια της πρώην Μεραρχίας Κρητών (Μεραρχία, Φυλακές, Στρατώνας) – όταν εκατοντάδες μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και αλληλέγγυοι τους, εκδίωξαν κυριολεκτικά τις αστυνομικές δυνάμεις και εγκαταστάθηκαν στα τρία αυτά κτίρια , η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει .

 Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ελήφθησαν στο δρόμο μπροστά από το , καμένο πλέον ιστορικό κτίριο των ιταλικών στρατώνων στη συμβολή των οδών Τζανακάκη και Σφακιανάκη, στο κέντρο της πόλης το οποίο στο παρελθόν στέγαζε το Πολεμικό Μουσείο , οι πινακίδες έχουν ριχτεί βίαια στο έδαφος για να παρκάρουν αμέσως μετά 10αδες αυτοκίνητα . Στον ίδιο δρόμο και ενώ υπάρχει – λίγα μέτρα παρακάτω-  σήμανση και διαγράμμιση για την στάθμευση Λεωφορείων , έχουν παρκάρει άλλα αυτοκίνητα.

Μόλις σήμερα 26 Ιουλίου πρωινές ώρες ειδικό συνεργείο έσπευσε να αποκαταστήσει τη δολιοφθορά για να σπεύσουν αμέσως μετά αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χανίων να κόψουν κλίσεις σε οχήματα που είχαν παρκάρει ανυποψίαστα, όταν η πινακίδα που υπήρχε κείτονταν  σπασμένη στο πεζοδρόμιο. Κατά τ’ άλλα η Κρήτη έγινε ξαφνικά κόκκινη στο θέμα του κορονοϊού. Δικά σας τα συμπεράσματα»

(M.A.A.K) Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης