“Η σκέψη μου και η ψυχή μου, όταν θα ακούω τις σειρήνες, θα είναι σε αυτούς που προσφέρουν το καλύτερο στους συνανθρώπους μας”

Με την ολοκλήρωση της υπηρεσιακής του σταδιοδρομίας, ο Πυραγός του ΠΣ, και από τη θέση του αποστράτου σε λίγες ημέρες, θέλησε να ευχαριστήσει το ΠΣ και τους συναδέλφους του για τα χρόνια της κοινής τους πορείας

Η ώρα της αποστρατείας (31/12) για τον Πυραγό ΓΚ του ΠΣ, Θωμά Ανυφαντή, και θέλησε να ευχαρίστησε τους συναδέλφους του και όσους συνεργάστηκαν στα χρόνια της υπηρεσίας τους,

«Όταν τελειώνει ένας κύκλος στη ζωή σου είναι λογικό να κάνεις έναν μίνι απολογισμό!! Για μένα ήταν πραγματικά ένα υπέροχο ταξίδι με πολλές πίκρες αλλά και πολύ περισσότερες χαρές!!! Έζησα απώλειες ανθρώπων και πραγμάτων και ένιωθα σαν να έχανα ένα κομμάτι μου, κερδίζαμε πραγματικές μάχες, όπως ενδεικτικά αυτή τελευταία στο Μαντούκι, και σου πρόσθετε τα κομμάτια αυτά που είχες χάσει..!!!
Πρώτα από όλα έκανα υπέροχους φίλους συναδέλφους αλλά και από άλλες υπηρεσίες από όλη τη χώρα και τους ευχαριστώ πολύ που είχα την τιμή να ήμουν μαζί τους συνοδοιπόροι σε όλα όσα έζησα!! Μου έδωσαν και τους έδωσα χωρίς ποτέ να ζητήσει κανένας μας ανταλλάγματα και αυτό για μένα είναι το πιο βασικό, γιατί η εμπιστοσύνη και η αλληλοκατανόηση είναι για μένα το παν!!
Φυσικά και υπήρχαν και οι παραφωνίες, αλλά αυτές πάντα τις βάζεις στην άκρη και προχωράς για το κοινό καλό!!
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα μερικούς συναδέλφους – αδελφούς τους οποίους δεν χρειάζονται να τους ονοματίσω, γιατί γνωρίζουν την απέραντη εκτίμησή μου για αυτούς!!
Φυσικά μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή χωρίς την οικογένεια μου, τους γονείς μου, τη φοβερή γυναίκα μου και τα υπέροχα παιδιά μου δεν θα είχα κάνει τόσα…!! Ειδικά οι τελευταίοι μου έδωσαν άπειρη δύναμη, γιατί ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν για τις ώρες που τους άφηνα πολλές φορές σε σημαντικές στιγμές της κοινής μας ζωής και όχι μόνο δεν γκρίνιαζαν αλλά μάλιστα με παρότρυναν!!!
Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους να έχουν πρώτα από όλα υγεία και καλές επιστροφές!! Να αγαπάνε την υπέροχη εργασία μας και να κάνουν το παν για να ανεβάσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση για το καλό των συνανθρώπων μας!! Πάντως η σκέψη μου και η ψυχή μου, όταν θα ακούω τις σειρήνες, θα είναι σε αυτούς και θα προσεύχομαι να είναι πάντα καλά και να προσφέρουν το καλύτερο στους συνανθρώπους μας!!»