Η κινητικότητα του “χώρου” θέτει σε αυξημένη κινητικότητα την ΕΛΑΣ

Η έντονη κινητικότητα των ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου έχει προκαλέσει αυξημένη επιφυλακή στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης και τα δικυκλα της ΕΛΑΣ

image

Εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας για τους σταθμούς της νυχτερινής βάρδιας (23-24/04) σε Άμεση Δράση και δικυκλα της ΕΛΑΣ απο το Κέντρο Επιχειρήσεων προς όλα τα πληρώματα του κέντρου πόλης.
Η εντολή σαφής προς όλους τους Αστυνομικούς να αποφεύγουν τη διέλευση από τα Εξάρχεια καθως στξν πλατεια και σε χώρο υπό κατάληψη -και αργότερα- στην περιοχη του Λοφου Στρεφη, και στη Βίλα Ζωγράφου άτομα του “χώρου” εχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις.
Στις εντολές που έλαβαν  οι Αστυνομικοί τους θέτουν σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα καθ ολη την υπηρεσια τους καθώς και όταν επιλαμβάνονται σε περιστατικά να εντοπίζουν ασφαλή σσημεί και να ενημερώνουν για την όποια ενέργεια τους το Κέντρο Επιχειρήσεων.
Η απόφαση ελήφθη μετά την επίθεση σε Αστυνομικους διερχόμενους από την Πειραιώς στα Πετράλωνα  (22/04) όταν βρέθηκαν σε ενέδρα ατόμων του “χώρου”.