Η κάθοδος του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού Κυπέλλου, θέτει σε κινητοποίηση την ΕΛΑΣ

Μετακινήσεις οπαδών μετά από δύο χρόνια στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟ και τογ ΠΑΟΚ, έχει κινητοποιήσεις τους οργανωμένους συνδεσμίτες της Βορείου Ελλάδος σε κάθοδο στην πρωτεύουσα τουλάχιστον δύο 24ωρα πριν την Ποδοσφαιρική αναμέτρηση

Ενόψει του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ήδη από τη Βόρειο Ελλάδα ετοιμάζονται πούλμαν, βαν και μεταφορά οπαδών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με ιδιωτικά οχήματα .

Στις ενδεχόμενο να απαγορευτεί η μεταφορά οπαδών ενόψει του αγώνα, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν τις μετακινήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Πέμπτη (19/05) και Παρασκευή (20/05) προς την Αθήνα .

Με διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ προς όλες τις υπηρεσίες, ζητείται από τους διοικητές η διάθεση αστυνομικών σε Μέτρα Τάξης, με τις δυνάμεις να υπάρχει πρόβλεψη να διατεθούν από την προηγούμενη του αγώνα σε διάθεση μέχρι και την λήξη του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Με τις πληροφορίες στο τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας να προκαλούν εγρήγορση στους επιτελείς καθώς μετά από αποχή δύο ετών σε αγωνιστικές η πρώτη επίσημη συνάντηση θα είναι στον τελικό Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (21/05).