“Η Αστυνόμευση να γίνει από την Αστυνομία των Σκοπίων”, Επιστολή κατοίκων της Ειδομένης

“..πλέον για να μετακινηθούμε στο δήμο μας πρέπει να επιδεικνύουμε την ταυτότητα μας στην νέα “αρχή” του τόπου μας. Τέλος βαρόνοι των ναρκωτικών έχουν εμφανιστεί στην Ειδομενη καθώς και αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτοι οίκοι ανοχής.
Σε όλα αυτά το κράτος απλά δεν υπάρχει, ο εισαγγελέας εθελοτυφλει και οι αστυνομία διακοσμεί τον χώρο”..

image

“Είμαστε απελπισμένοι κάτοικοι της Ειδομενης, γιατί η υπομονή πλέον έχει εξαντληθεί.
Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες και μετανάστες που κατέκλυσαν το χωριό δίνοντας ρούχα τρόφιμα οικιακά σκεύη και ότι άλλο μπορούσε ο καθένας. Τον τελευταίο καιρό η Ειδομενη έχει μετατραπεί σε ένα γκέτο εγκληματικότητας.
Το χωριό λεηλατείται καθημερινά, δεν υπάρχει σπίτι η αποθήκη που να μην τα έχουν ανοίξει, ομάδες μεταναστών με μαχαίρια ζωσμένοι απειλούν και μας τρομοκρατούν ότι αν δεν τους δώσουμε αυτό που ζητάνε θα μας σφάξουν κάνοντας με μαχαίρια την χαρακτηριστική κίνηση. Πλέον πηγαίνουμε στα χωράφια μας έχοντας πάντα δίπλα μια καραμπίνα η ένα τσεκούρι.
Σπάσανε τάφους ψάχνωντας τιμαλφή. Υπάρχει έξαρση της ψώριασης – ψειρών και λεπτοσπειρωσης. Έπισης έχει καταστραφεί ότι δημόσιο κτήριο υπήρχε στο χωριό, σχολείο, στρατιωτικό φυλάκιο όλες οι εγκαταστάσεις του ΟΣΕ και το κτηνιατρείο.
Πλέον για να μετακινηθούμε στο δήμο μας πρέπει να επιδεικνύουμε την ταυτότητα μας στην νέα <> του τόπου μας. Τέλος βαρόνοι των ναρκωτικών έχουν εμφανιστεί στην Ειδομενη καθώς και αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτοι οίκοι ανοχής.
Σε όλα αυτά το κράτος απλά δεν υπάρχει, ο εισαγγελέας εθελοτυφλει και οι αστυνομία διακοσμεί τον χώρο. Πλέον ως κάτοικοι αυτού του ακριτικού χωριού εφόσον οι αστυνομία του Τόσκα αδυνατεί να μας προστατεύσει ζητάμε η αστυνόμευση της περιοχής να γίνει από την αστυνομία τον Σκοπίων ώστε να δωθεί μια λύσει στο χάος της παραβατικοτητας.

Απελπισμένοι Κάτοικοι Ειδομενης
________
*Bloko.gr