Η Αλίκη Παπαχελά του City Plaza στους επικριτές της για την αποζημίωση που θα λάβει: “Χ@@@@ΚΑ”!

Την άποψή της για τους επικριτές της, με αφορμή την αποζημίωση που καλείται να της καταβάλλει το Ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, παρέθεσε η ιδιοκτήτρια του City Plaza το οποίο τελούσε υπό κατάληψη επί ΣΥΡΙΖΑ, Αλίκη Παπαχελά

Σε ελευθεριάζουσα αργκό, στο λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, η Αλίκη Παπαχελά, απάντησε στις επικρίσεις που δέχθηκε για την προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο που της επιδίκασε αποζημίωση €312.500 για την κατάληψη του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας της “CityPlaza” , καθώς τελούσε υπό κατάληψη επί ΣΥΡΙΖΑ, με την ίδια να γράφει γλαφυρά, «Το ότι ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που με δικαιώνει πλήρως κι άρχισε η ανθρωποφαγία πάλι εναντίον μου με τα ίδια ακριβώς “επιχειρήματα” και τα jesuisaliki κι οι σχετικοί κανιβαλισμοί με ξεπερνάει εντελώς! Αλλά πλέον εννοείται ότι ΧΕΣΤΗΚΑ! Πείτε ότι θέλετε κανίβαλοι, δαγκώστε την γλώσσα σας και ψοφολογήστε απ’ το δηλητήριό σας».

Από την πλευρά της Κυβέρνησης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας επιτέθηκε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευθύνες που έχει καθώς τα χρήματα της αποζημίωσης, θα κληθούν να τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι, «Η κατάληψη, για τρία ολόκληρα χρόνια, του ξενοδοχείου City Plaza είναι μια κωμικοτραγική υπόθεση που ξεγυμνώνει την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης κυβέρνησης. Μια κατάληψη που έληξε στις 10 Ιουλίου 2019, μόλις δηλαδή έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, προφανώς επειδή οι “αλληλέγγυοι καταληψίες” γνώριζαν ότι η νέα Κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έπρεπε. Χθες τo Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για την κατάληψη. Ο λογαριασμός; 312.500 ευρώ. Θα τον πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανεύθυνη συμπεριφορά του; Ή θα τον φορτώσει και αυτόν στους φορολογούμενους;»

Με την Αλίκη Παπαχελά να σχολιάζει με ειρωνική διάθεση, και επ αυτού, «Με ενημερώνουν απ’ το κοντρόλ ότι ο κύριος Πέτσας δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι θα στείλει τον λογαριασμό μου στην Κουμουνδούρου και θα κάνει επερώτηση στην Βουλή. Εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω γιατί επί τρία χρόνια της κατάληψης με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με τις εισαγγελικές παραγγελίες την μία μετά την άλλη για την εκκένωση του City Plaza και την απόδοσή του στην νόμιμη ιδιοκτήτριά του που δεν  εφαρμόστηκαν κύριε Πέτσα μου δεν κάνατε την επερώτηση για το θέμα στην τότε κυβέρνηση;  Γιατί εκτός από μια ερώτηση της κυρίας Βούλτεψη στις αρχές του 2017 που αφορούσε την ρευματοδότηση του ξενοδοχείου η ΝΔ δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα;»