Γλυκή Θεσπρωτίας: Κτηνοτρόφος εντόπισε αποκεφαλισμένη σορό του 25άχρονου Αλβανού βοσκού του

Αποκεφαλισμένη τη σορό του 25άχρονου βοσκού στο χειμαδι του εντόπισε κτηνοτρόφος στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

image

Στυγερό έγκλημα, αποκαλύφθηκε στην Γλυκή Θεσπρωτίας.
Κτηνοτρόφος εντοπισε (10/05) στο στάβλο του, στην Γλυκή Θεσπρωτίας, νεκρό και αποκεφαλισμένο τον 25άχρονο Αλβανο βοσκό του. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή η κάρα του νεαρού Αλβανού βοσκου δεν έχει εντοπιστεί. Κατά την αυτοψία στο χώρο οι Αστυνομικοί εντόπισαν ευρήματα κι εκτιμούν ότι ο δράστης της εγκληματικές ενέργειας άμεσα θα προσδιορισθεί ενώ αποδίδουν τα κίνητρα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενω εξετάζεται η εμπλοκή του με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.
Οι Αρχές εξετάζουν και τα τατουαζ που έφερε ο 25άχρονος Αλβανός σε σημεία του σώματός του, ο οποίος βρίσκονταν στην περιοχή της Γλυκής τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εργαστεί στην Ελλάδα και κατά το παρελθόν.
Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο οποίος κατά τη νεκροτομή προσδιορισε το θάνατο του νεαρού βοσκού περίπου στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (08/05) ενώ στον πνεύμονα του θύματος, εντόπισε σκαγια -μονόβολου κυνηγετικού όπλου.
Το θύμα βλήθηκε αρχικά στο λαιμό, η βολιδα διαπερασε τους πνέυμονες και ο δράστης ή οι δράστες, στη συνέχεια τον αποκεφάλισαν.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.