Γλυκά Νερά: Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο βρέφος

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Ιατροδικαστική έκθεση συμπεραίνεται οτι ο θάνατος του βρέφους που κατέληξε αποδίδεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Με την προανακριτική έρευνα σε εξέλιξη, το ροτβαιλερ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, στο Κορωπί, εν αναμονή της απόφασης του Εισαγγελέα. Ο σδερφός της μητέρας έχει επισκεφτεί το ζώο, για να το δει, ενώ κατά την παραμονή του δεν έχει εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά και κρίνεται ήσυχο.

Για το ροτβαιλερ, η οικογένεια του βρέφους που κατέληξε στα τραύματά του, εχει εκφράσει την επιθυμία να τους επιστρέφει. Με ιδιοκτησία της μητέρας της οικογένειας, η πρόθεση της οικογένειας είναι ο σκύλος να φιλοξενηθεί στο σπίτι του αδερφού της και να ζήσει μαζί του.

Ο ιατροδικαστής, κατά τη εξέταση στο βρέφος, δεν εντόπισε τραύματα συμβατά με δάγκωμα από το ζώο, στο πρόσωπο ειτε το σώμα, βασικά διαπίστωσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από χτυπήματα.

Η οικογένεια, έχει εκφράσει την πρόθεση να μετακομίσει, μετά το τραγικό δυστύχημα που είχε ως κατάληξη τη ζωή του βρέφους τους.