Γλυφάδα: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα- Νεκρός ο 21χρονος οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με νεκρό τον οδηγό σπορ αυτοκινήτου ο οποίος έχασε τον έλεγχο του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού στην παραλιακή Λεωφόρο

Νεκρός κατέληξε ο 21χρονος οδηγός , όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του (20/01-03.30), στη συμβολή της Πλατείας Κρήτης με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα Αττικής και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Ο νεαρός οδηγός ανασύρθηκε εν ζωή και κατέληξε σα βαρύτατα τραύματά του. Διασώστες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβησαν στο σημείο και μετέφερε τον οδηγό στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας παρακείμενης πολυκατοικίας έχει καταγραφεί το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Στο μικρής διάρκειας καταγεγραμμένο υλικό, διακρίνεται το σπορ αυτοκίνητο, να κινείται με ταχύτητα  περίπου 140 – 160 χλμ/ώρα. Χάνει πρόσφυση από αναπήδηση στις γραμμές του τραμ, και σε πλαγιολίσθηση με στροβιλισμό, το όχημα προσκρούει σε κολώνα φωτισμού όπου ακινητοποιήθηκε, με συνέπεια το βαρύτατο τραυματισμό του οδηγού.

Στο σημείου του τροχαίου μετέβη και επιχείρησε σε απεγκλωβισμό πληρώματα του 8ου ΠΣ με επτά Πυροσβέστες και δύο οχήματα. Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν κόντρα με έτερο όχημα, ενώ σημειώνουν ότι ο 21χρονος οδηγός του σπορ αυτοκινήτου δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Ά Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.