Γλυφάδα: Συνελήφθησαν ανήλικοι ως δράστες ξυλοδαρμού, και αιματηρής ληστείας σε μαθητές

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, εντόπισαν άμεσα τους ανήλικους δράστες οι οποίοι επιτέθηκαν και χτύπησαν παρέα μαθητών για να τους ληστέψουν

Οι δύο ανήλικοι μαθητές, την περασμένη Πέμπτη (17/02-14.00) περπατούσαν στην οδό Γ.Γεννηματά στη Γλυφάδα. Χωρίς αιτίαση, παρέα τεσσάρων ανήλικων τους προσέγγισε και με ύβρεις απευθύνθηκε στους δύο φίλους, οι οποίοι τους αγνόησαν και συνέχισαν την πορεία τους. Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλλαν οι δύο ανήλικοι, ένας από την παρέα των τεσσάρων, έπιασε από το κεφάλι τον έναν έφηβο και τον ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα, αναγκάζοντάς τον να γονατίσει και “να του ζητήσει συγνώμη που δεν του έδωσε σημασία”, χτυπώντας τον στο πρόσωπο, ενώ με σουγιά τον τραυμάτισε στο δεξί πήχη.

Οι υπόλοιποι δράστες, επιτέθηκαν στο φίλο του εφήβου ενώ ένας από την παρέα κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο την επίθεση σε βάρος των δύο φίλων. Οι δράστες έκλεψαν τα γάντια και το καπέλο που φορούσε ο δεύτερος έφηβος, και αποχώρησαν.

Οι δύο μαθητές ενημέρωσαν τους γονείς τους και κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας την επίθεση και ληστεία. Σε αναζητήσεις εντοπίσθηκε η συμμορία των ανηλίκων, για τους οποίους προέκυψε ότι πρόκειται για μαθητές Γυμνασίου της περιοχής, και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή του ενός στο κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί εντόπισαν το βιντεοληπτικό υλικό που είχαν καταγράψει οι ανήλικοι κατά την επίθεση στους δύο μαθητές.