Γλυφάδα: Με φόντο το σημαιοστολισμένο Δημαρχείο, ευχές για την Εθνική επέτειο από πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ ΝοτιοΑνατολικής Αττικής

Ενόψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η πρόσοψη του Δημαρχείου της Γλυφάδας, έχει καλυφθεί από μια μεγάλων διαστάστεων ελληνική σημαία

“Χρόνια Πολλά Ελλάδα!
Χρόνια Πολλά Έλληνες!
Τίποτα και κανείς δεν θα μας ρίξει κάτω!” είναι το μήνυμα της πρωινής βάρδιας της ΔΙ.ΑΣ ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, με μια φωτογραφία των δύο πληρωμάτων έξω από το σημαιοστολισμένο Δημαρχέιο της Γλυφάδας.

Ενόψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, η πρόσοψη του Δημαρχείου της Γλυφάδας, έχει καλυφθεί από μια μεγάλων διαστάστεων ελληνική σημαία.Τη φωτογραφία μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, με το δικό του μήνυμα:

«Το Δημαρχείο της Γλυφάδας μας ντύθηκε απόψε με τη Γαλανόλευκη, για να υποδεχθούμε και να τιμήσουμε την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η πατρίδα μας τα τελευταία 199 χρόνια έχει περάσει πολλά: Πολέμους, χρεοκοπίες, επιδημίες.
Πάντοτε τιμούσε την Επανάσταση του 1821. Πάντοτε απέτειε έστω και τον ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για να ζούμε ελεύθεροι.
Φέτος, λόγω των εξαιρετικών συνθηκών, δεν θα γίνουν παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων. Ας κρατήσουμε ψηλά τις σημαίες και ας στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας και πάντοτε της εθνικής μνήμης» το μήνυμα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.