Γλυφάδα: Εξαπατούσε εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων τα υπεξαιρούσε και μετέφεραν λαθρομετανάστες

Προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε υπεξαιρέσεις οχημάτων από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων σε περιοχές της Αττικής τα οποία διέθετε σε δουλεμπορικά δίκτυα για μεταφορά λαθρομεταναστών

Εμφανιζόταν με πλαστό δελτίο ταυτότητας σε εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων σε περιοχές της Αττικής και ενοικίαζε οχήματα χωρίς ωστόσο να τα επιστρέφει μετά το χρονικό διάστημα λήξη της σύμβασης που υπέγραφε. Καταγγελίες των εταιρειών, στο  Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, συγκρότησε ειδική ομάδα και οι Αστυνομικών προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία της 36χρονης με εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων στην περιοχή της Βουλιαγμένης, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και στο σημείο παράδοσης – παραλαβής του οχήματος που ορίστηκε, εντοπίσθηκε στην κατοχή της το πλαστό δελτίο ταυτότητας, με το οποίο είχε υπεξαιρέσει άλλα τρία οχήματα από διαφορετικές εταιρείες.

Στην κατοχή της, κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και χειρόγραφες σημειώσεις που αναγράφονταν στοιχεία των οχημάτων που είχε υπεξαιρέσει. Όπως διαπιστώθηκε, τα οχήματα που υπεξαιρούσε η 36χρονη τα διέθετε σε συνεργούς της, οι οποίοι τα διοχέτευαν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά λαθρομεταναστών.  Από την προανακριτική έρευνα του εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις υπεξαίρεσης αυτοκινήτων. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.