Γλυφάδα: Διάρρηξη με.. “εσωτερική” ενημέρωση

Πραγματοποίησαν διάρρηξη σε οικία στην Άνω Γλυφάδα.  Με τα κλειδιά της επιχείρησης πήγαν στο κατάστημα και “σήκωσαν” το χρηματοκιβώτιο και το ψυγείο κρεατων.

image

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε μονοκατοικία
στην Άνω Γλυφάδα (16/06-04.30) κι ενώ οι ιδιοκτήτες βρισκόταν στο εσωτερικό. Αιφνιδίασαν τον 50άχρονο τον οποίο ακινητοποίησαν αφού τον έδεσαν και με απειλες για τη ζωη της 47άχρονης συζυγου του, τον υποχρέωση να τους αποκαλύψει το σημείο όπου υπήρχαν χρήματα.
Ερεύνησαν τους χώρους και εντόπισαν τα κλειδιά της επιχείρησης εμπορίας κρεατων που διατηρούν, τα οποία κατά την αποχώρηση τους πήραν μαζί τους, ενώ υποχρέωση να τη 47άχρονη να τους ακολουθήσει.
Στη συνέχεια μετέβησαν στο κατάστημα που διατηρεί η οικογενεια στη Γουναρη, στη Γλυφάδα. Οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό και εντόπισαν χρηματοκιβωτιο το οποίο ερεύνησαν ενώ αφαίρεσαν.. #€ 120.000, μέσα από ψυγείο κρεάτων στο οποίο η οικογένεια έκρυβε τις οικονομίες της. Στη συνεχεια επιβίβασαν και πάλι στο όχημά τους τη 47άχρονη, με την οποια επεστρεψαν πισω στην οικια της, και με το όχημά τους, διεφυγαν. Η ίδια αποδέσμευσε το σύζυγό της και από κοινού ενημέρωσαν την Αστυνομία.
Πληρώματα της Άμεσης Δράσης του τομέα της Νότιοανατολικής Αττικής, υστερα απο αναζητησεις εντόπισαν το όχημα.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια .