Γκάζι: Συμπλοκή Αστυνομικών με παρέα Αλβανών, για μια.. σόδα

Μια .. σόδα αποτέλεσε αφορμή για έντονο επεισόδιο μεταξύ παρέας νεαρών – Αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας – με παρέα Αλβανών, οι οποίοι συνδιασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί, στο Γκάζι. Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, η παρέα των τριών Αστυνομικών -εκτός υπηρεσίας- κι ενός πολίτη, βρέθηκαν (06/09) σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όταν άνοιξαν ένα μπουκάλι σόδας, το οποίο προηγουμένως είχαν κουνήσει, με αποτέλεσμα να καταβρέξουν παρέα τριών Αλβανών, που είχαν καθίσει σε παρακείμενο σημείο.

Η ώρα ήταν περασμένη, και εμφανώς έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, προκλήθηκε ένταση, και εξελίχθηκε σε άγριο καβγά, με τις δύο παρεές να πιάνονται στα χέρια, μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες. Χρείαστηκε η υπέυθυνοι του νυχτερινού μαγαζιού να επέμβουν για να απομακρύνουν τους εμπλεκόμενους εκτός μαγαζιού, με τη συμπλοκή να συνεχίζεται στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο της συμπλοκής κλήθηκε και μετέβη πλήρωμα της Αμεσης Δράσης, με τους συνολικά επτά εμπλεκόμενους να οδηγούνται κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων υπηρετεί στο Τμήμα Επισήμων της Κρατικής Ασφάλειας και είχε διατελέσει συνοδός κορυφαίου Υπουργού της απερχόμενης Κυβέρνησης, με βαρύ χαρτοφυλάκιο.

Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, υπέβαλαν εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση και ξυλοδαρμό, με την υπόθεση να παραπέμπεται με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport