Γιώτα Μαρία Φλώρου: “Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα φροντίσει να βρεθεί αντιμέτωπος ο δολοφόνος με αυτό που του αξίζει. Έτσι θα δικαιωθεί η ψυχή του μπαμπά μου”

Η Γιώτα Μαρία η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους στο Ψυχικό, ζητάει δικαίωση για τον πατέρα της.

Αρχες Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την δολοφονία έξω από το σπίτι της οικογένειας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου. Η κόρη του, ήταν στο σπίτι όταν άκουσε πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε τον πατέρα της πεσμένο νεκρό έξω από το γκαράζ τους. Ένα χρόνο μετά, ορίσθηκε και το δικαστήριο του δράστη .

“..11 μήνες και 5 ημέρες μετά το αποτρόπαιο γεγονός. Τη στυγερή, προμελετημένη, εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα μου Βασιλείου Φλώρου από το ανθρωπόμορφο ΤΕΡΑΣ Παύλο- Νίκο Ιωαννίδη. Το ετήσιο μνημόσυνο πλησιάζει, η δίκη-ΚΑΤΑΔΙΚΗ του δολοφόνου έρχεται, όλα είναι δρομολογημένα για αυτόν το μαύρο Σεπτέμβρη και ενώ ακόμα είμαστε απόλυτα μουδιασμένοι, αφού ο χρόνος πάγωσε για την οικογένειά μας την 8η Σεπτεμβρίου 2018. Οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές, η αδικία μας πνίγει και η αλήθεια φωνάζει για όσους γνώριζαν τον πατέρα μου και την οικογένεια μας-τη γροθιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μας συμπαραστέκονται,γνωστοί και άγνωστοι,βρίσκονται δίπλα μας, κατανοούν την κατάστασή μας. Άνθρωποι που με απλά λόγια είναι ΆΝΘΡΩΠΟΙ. Θα ήθελα να είναι στο πλάι μας για μια ακόμα φορά στις δυο αυτές κομβικές ημερομηνίες (8 Σεπτεμβρίου-ετήσιο μνημόσυνο και 20 Σεπτεμβρίου-ημέρα δίκης) όπως κάνουν τόσο καιρό, ώστε να γίνουν η δύναμή μας να αντέξουμε και να σταθούμε δυνατοί. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα φροντίσει να βρεθεί αντιμέτωπος ο δολοφόνος Ιωαννίδης με αυτό που του αξίζει. Έτσι θα δικαιωθεί η ψυχή του μπαμπά μου, αλλά θα αποτελέσει και μια μικρή “ανακούφιση” για εμάς, την οικογένειά του που έμεινε πίσω. Μια οικογένεια που τα δεδομένα της άλλαξαν σε μια στιγμή, τόσο βίαια και με εικόνες τόσο σκληρές που δε θα μπορέσουν ποτέ να σβήσουν. Τα λόγια είναι ανίκανα να περιγράψουν την απώλεια, όταν σου στερούν τον αγαπημένο σου πατέρα, με αυτόν τον άδικο και βίαιο τρόπο. Έναν πατέρα-σύζυγο-συνάνθρωπο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ για την κοινωνία μας!!!”, αναφέρει η Γιώτα Μαρία Φλώρου, κόρη του δολοφονημένου Φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου.