Γιαννιτσά: Ατύχημα σε πίστα Motocross- Σε σοβαρή κατάσταση δυο τραυματίες

Στον αγώνας του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα των Γιαννιτσών, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας και τραυμάτισε σοβαρά δυο θεατές, μεταξύ των οποίων Πρωταθλητής του Motocross ο οποίος βρισκόταν σε αναμονή για να αγωνιστεί

(17/10-23.00) Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα των Γιαννιτσών, ενώ οι δυο τραυματίες 16ετων και 27χρονων, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για τον 16χρονο αναβάτη της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και προσέκρουσε στην προστατευτική περίφραξη καθώς και τον 60χρονος υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του αγώνα.

(17/10-21.00) Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας.

Οι δύο τραυαμτίες 16χρονος αδελδφός αγωνιζόμενου και 27χρονος Πρωταθλητής του Motocross ο οποίος βρισκόταν σε αναμονή για να αγωνιστεί, διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας MX2 του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα Γιαννιτσών, διεκόπη. Σύμφωνα με αναφορές το ατύχημα σημειώθηκε σε άλματα εντος της πίστας, όταν αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, προσέκρουσε στην προστατευτική περίφραξη και μεταλλική κολώνα αποκολλήθηκε και τραυμάτισε σοβαρά δυο θεατές, αν και επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή τους υπάρχουν αναφορές ότι φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.