ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σορός εντοπίσθηκε κοντά στο γήπεδο Ανατολής. Ο θείος του 20άχρονου αγνοούμενου φοιτητή, υποστηρίζει ότι πρόκειτια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Εντοπίσθηκε σορός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε μικρή απόσταση από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, στην περιοχή μεταξύ Κατσικά και Ανατολής.

image

Στο σημείο έχει μεταβεί ο ιατροδικαστής Ιωαννήνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, για αυτοψία και νεκροψία στη σορό στο σημείο που εντοπίσθηκε. Η κατάσταση στην οποία έχει εντοπισθεί η σορός (15/03-07.40)- σε προχωρημένη σήψη, και αλλοιωμένη-, επιτρέπει μόνο μακροσκοπική εκτίμηση των ευρημάτων. Για την ταυτοποίηση στοιχείων του θύματος, αναμένεται η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητά του. Από πληροφορίες τα ρούχα και η μορφολογία της σορού, προσδιορίζουν νεαρό άνδρα ηλικίας περίπου 20ετών, χαρακτηριστικά τα οποία παραπέμπουν- χωρίς να έχει ταυτοποιηθεί- στον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο σημείο έχει κληθεί να μεταβεί και ο θέιος του νεαρού, Γιώργος Βιδιεδάκης, ο οποίος είχε ταξιδέψει από την Κρήτη στα Ιωάννινα, προκειμένου να ενημερώνεται για τις έρευνες. Οπως υποστηρίζει, η σορός, είναι του ανηψιού του, Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ωστόσο επίσημα δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις Αστυνομικές Αρχές ή την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς αναμένεται η διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων (DNA) για την ταυτοποίση, λόγων της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η σορός.

Φωτογραφία:epirusgate.blogspot.gr

Η σορός, εντοπίσθηκε (15/03-07.40) κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από την περιοχή του Κατσικά όπου εδρεύει η Γαλακτοκομική Σχολή, στην οποία φοιτούσε ο 20άχρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραληφθεί από το σημείο και εξετάζεται εύρημα (μαχαίρι), στο ενδεχόμενο να σχετίζεται με τα αίτια θανάτου του νεαρού.

Επίσημα από την Αστυνομία ενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση συνθηκών θανάτου του νεαρού άνδρα, και την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, από το Ρέθυμνο,  είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή του Κατσικά (06/02) και άμεσα είχε εκδοθεί αναγγελία SilverAlert ενώ η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί και στην Αστυνομία.