“Για κάθε ένα περιστατικό που καταστέλει η Αστυνομία δέκα προλαμβάνονται”|ΑΠΟΨΗ*

“..ΗΤΑΝ προληψη.
Έχουμε περάσει στα ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ όχι στην πρόληψη και η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών και πολιτών καθώς και οι περιουσίες τους έχουν καταστεί έρμαια στις διαθέσεις κάθε καταστροφέα”..

image

Για άλλη μια φορά το Α.Τ. Εξαρχείων δέχτηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ. Για άλλη μια φορά κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα Αστυνομικών και
πολιτών.
Για άλλη μια φορά καταστράφηκαν περιουσίες. Και αυτή τη φορά μέρα μεσημέρι

Γιατί;
– Γιατί η φυσική ηγεσία για άλλη μια φορά είναι έρμαιο των ιδεοληψιών της πολιτικής ηγεσίας.
– Γιατί για άλλη μια φορά αντί να αποφασίζουν για επιχειρησιακά θέματα επιχειρησιακοί και υπηρεσιακοί παράγοντες αποφασίζουν άνθρωποι άσχετοι με το αντικείμενο.
– Γιατί η ΔΕΛΤΑ καταργήθηκε για ένα καπρίτσιο της νεολαίας του κόμματος και αλωνίζουν οι διάφοροι Ρουβικώνες, καταδρομείς και γνωστοί άγνωστοι.
– Γιατί οι αστυνομικοί έχουν εντολές να μην προβαίνουν σε νόμιμη άμυνα και απάντηση έκνομων ενεργειών.
– Γιατί κυριαρχεί η ιδεοληψία των άσχετων ότι τάχα η Αστυνομία πρέπει να προλαμβάνει και όχι να καταστέλει.
Να τους ενημερώσουμε ότι η καταστολή είναι και πρόληψη. Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι για κάθε ένα περιστατικό που καταστέλει η Αστυνομία δέκα προλαμβάνονται και δεν εκδηλώνονται.
Τα χρόνια λειτουργίας της ΔΕΛΤΑ το Α.Τ. Εξαρχείων δεν είχε δεχτεί καμία επίθεση και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού απόπειρες και από μακριά. Από την κατάργηση της ΔΕΛΤΑ έχουμε χάσει τον λογαριασμό.
Αυτό κύριοι ΗΤΑΝ πρόληψη.
Πλέον έχουμε περάσει στα ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ όχι στην πρόληψη και η σωματική ακεραιότητα αστυνομικών και πολιτών καθώς και οι περιουσίες τους έχουν καταστεί έρμαια στις διαθέσεις κάθε καταστροφέα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ προς κάθε κατεύθυνση.
_______

image

*Δημήτρης Παρδάλης, Ενωμένης Θεσσαλονίκης