Γέρακας: Συνέλαβαν Ρομά επ’αυτοφώρω σε κλοπή κλούβας

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης προχώρησαν στη σύλληψη Ρομά μέσα σε κλεμμένο κλουβακι

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης λαμβάνει σήμα από το κέντρο (15/07-12.25) , για άτομα που προσπαθούν να κλέψουν λευκό φορτηγάκι στην περιοχή του Γέρακα επί της οδού Ι. Θεολόγου.

Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης προσέγγισε το σημείο όπου εντόπισε πέντε Ρομά οι οποίοι είχαν κόψει τα καλώδια έτοιμοι να αποχωρήσουν με το κλεμμένο φορτηγάκι. Οι τρεις επέβαιναν σε άλλο κλουβακι ενώ οι δύο συνεργοί τους εντοπίσθηκαν στο όχημα που είχαν αφαιρέσει.

Οι τρεις συνελήφθησαν και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που είχε μεταβεί ως ενίσχυση, συνέλαβε του δύο σσυνεργούς τους μετά από πεζή καταδίωξη μέσα στα χωράφια ενώ αντιστάθηκαν στη σύλληψη.

Στην κατοχή των δραστών – κάτοικοι Λιοσίων και Μενιδίου- κατασχέθηκε πλαστή πινακίδα που αντιστοιχούσε σε παρόμοιο φορτηγό και  διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι πέντε προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. Γέρακα για την αυτόφορη διαδικασία. “Εύγε στους συναδέλφους Β 1-3/Δ, Α 7-3/Δ και ΔΙ.ΑΣ. 203-1/Γ διότι πάντα βρίσκουν χρόνο ανάμεσα από τα πολλά σήματα να έχουν τέτοιες σημαντικές επιτυχίες, Συγχαρητήρια”, το σχόλιο του Αμεσοδρασίτη συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Χρήστου Μπαλάσκα.