Γέρακας: Δολοφόνησε το δολοφόνο, του γιου του

Συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας του 59άχρονου Μανούσου Ριτζάκη, ο 49άχρονος πατέρας του Θοδωρή Γαλαζούλα, ο γιος του παραμένει έγκλειστος για τη δολοφονια του 20άχρονου γιου του, σπουδαστή των ΤΕΙ, Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε εντοπισθεί στην Πεντέλη, πριν ένα χρόνο. Πήρε εκδίκηση για τη δολοφονία του γιου του.

Με τη σύλληψη του 49άχρονου πατέρα του Θοδωρή Γαλαζούλα, επιβεβαιώθηκε το σενάριο της ΕΛΑΣ για το δράστη στο έγκλημα (15/07) με θύμα τον 59άχρονο Μανούσο Ριτζάκη, το πτώμα του οποίου είχε εντοπισθεί εντός του οχήματος του, στο Γέρακα Αττικής.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας του θύματος, προέκυψε ότι ήταν ο πατέρα του 22άχρονου που έχει ομολογήσει και συνελήφθη για τη δολοφονία του γιου του- 20άχρονου (τοτε) σπουδαστή των ΤΕΙ, Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρυσι τον Μάιο στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τα προανακριτικά στοιχεία ο 49άχρονος πατέρας του Θοδωρή Γαλαζούλα εκτέλεσε τον 59άχρονο με πέντε βολίδες, στο κεφάλι και στην πλάτη ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημά του. Νωρίτερα ο 59άχρονος είχε σταθμεύσει στο σημείο το αυτοκίνητο του πέρασε πεζός τη Λ.Μαραθώνος, ψώνισε σε κρεοπωλείο και επέστρεψε στο όχημα του. Μόλις επιβιβάστηκε και πάλι στη θέση του οδηγού κι έθεσε σε λειτουργία τον κινητήρα του οχήματος του, ο δολοφόνος του, άνοιξε την πόρτα από την πλευρά του οδηγού και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Ο δράστης του εγκλήματος, αποχώρησε από το σημείο  πεζός. Ως δράστης συνελήφθη 49άχρονος πατέρας του Θοδωρή Γαλαζούλα ο οποίος επέλεξε να εκδικηθεί για τη δολοφονία του γιου του.