Γέρακας: Διάρρηξη στο διαμέρισμα Αστυνομικού, έκλεψαν το υπηρεσιακό του όπλο

Κατήγγειλε την κλοπή του υπηρεσιακού του όπλου σε διάρρηξη στο διαμέρισμά του στην περιοχή του Γέρακα, Ανθυπαστυνομος της ΕΛΑΣ

Το υπηρεσιακό του SMITH AND WENSON των 9mm, με δύο γεμιστήρες και 25 φυσίγγια. κατήγγειλε ότι του έκλεψαν (12/06-00.50), 43χρονος Ανθυπαστυνομος τής ΕΛ.ΑΣ, μέσα από το χρηματοκιβώτιο που διατηρεί στο διαμέρισμα του, στην περιοχή του Γέρακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NantiaReport.gr, στην κρεβατοκάμαρα ήταν εμφανής η εικόνα έρευνας . Συμφωνα με τον Ανθυπαστυνόμο, οι δράστες είχαν αφαιρέσει κοσμήματα καθώς και 7 χρυσές λίρες η αξία των οποίων ανέρχεται στις €10.000 .

Ωστόσο όπως διαπιστώθηκε, το υπόλοιπο σπίτι δεν παρουσίαζε ενδείξεις έρευνας, ωστόσο, η μπαλκονόπορτα και το τζάμι ήταν ανοικτά.

Στους συναδέλφους του υποστήριξε πως το όπλο που του αφαίρεσαν επρόκειτο ν το παραδώσει στην Υπηρεσία του καθώς είχε αγοράσει ατομικό όπλο και όταν επέστρεψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε τη διάρρηξη.

Ο αστυνομικός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για πλημμελή φύλαξη του υπηρεσιακού του πιστολιού, ενω με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος και υπεβλήθη η σχετική δικογραφία.