Γέρακα: Τον απείλησαν με όπλο, ενώ έβγαινε από την οικία του, τον έδεσαν και του αφαίρεσαν €6.000 και τιμαλφή

Σε ενέδρα περίμεναν την έξοδο του επιχειρηματία από την οικία του στο Γέρακα οι τρεις κακοποιοί, και τον αφού τον αιφνιδίασαν, τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον λήστεψαν

Ο 67χρονος επιχειρηματίας, άνοιξε την εξωτερική πόρτα της οικίας του στην περιοχή του Γέρακα Αττικής για να μεταβεί στην επιχείρηση που διατηρεί, και βρέθηκε αντιμέτωπος (14/04-07.00) και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις ενόπλους .

Με κουκούλες να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά στα πρόσωπά τους, οι δράστες ακινητοποίησαν τον 67χρονο και με άσκηση σωματική βία και υπό την απειλή όπλου του δέσμευσαν τα χέρια με καλώδιο από το ηλεκτρικό υπόστρωμα και τον ακινητοποίησαν. Παράλληλα συνεργός τους κρατούσε όμηρο το γείτονα στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας για να μην καλέσει την αστυνομία.

Αφού ερεύνησαν τους χώρους της οικίας του, αφαίρεσαν ποσό περίπου €6.000 τα οποία κατείχε ο 67χρονος, ένα χρυσό ρολόι, χρυσό σταυρό και τιμαλφή τα οποία αφαίρεσαν και διέφυγαν. Όταν ο 67χρονος επιχειρηματίας αποδεσμεύτηκε, ενημέρωσε τις Αρχές.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα.