Γαμπρός ο Αρχιφύλακας Χρήστος Βαρδίκος που συγκλόνισε με τη Λυδία στην αγκαλιά του μετα τη δολοφονία της μητέρας της, Caroline

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και κράτησε στην αγκαλιά του τη σύντροφό του, με την παρούσα των συναδέλφων του από την Άμεση Δράση και τη Νοτιοανατολική Αττική

Η εικόνα του να κρατάει τη Λυδία πριν καν συμπληρώσεις τον πρωτο έτος ζωής της, στην αγκαλιά του και να βγαίνει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά μετά τη δολοφονία της Caroline Crouch έχει αποτυπωθεί ως η πιο τρυφερή στιγμή στην αγριότητα που προηγήθηκε με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο να έχει δολοφονήσει τη σύζυγο και μητέρα της κόρης τους.

Η Κυριακή (12/09) ήταν μια επίσης σημαντική στιγμή στη ζωή του Αρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης Χρήστου Βαρδίκου, αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή του.

Παρόντες συνάδελφοί του, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος κοινοποίησε στιγμιότυπο από το γάμο. «Τους εύχομαι από καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι», σχολίασε στην λεζάντα της φωτογραφίας .