ΓΑΔΠ Στερεάς: Προχώρησαν σε απολύμανση στις εγκαταστάσεις και τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου

Απολύμανση στο Αστυνομικό Μέγαρο της ΓΑΔΠ Στερεάς και τα κρατητήρια του Τμήματος Μεταγωγών Λαμίας, ενόψει μέτρων προστασία από το στέλεχος του νέου κορωνοϊού

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγου κ. Γεωργιου ΚΑΝΕΛΛΟΥ και του Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας κ. Δημήτριου ΦΟΥΡΛΑ, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραϊσκο ο οποίος ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα μας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα στους αστυνομικούς της Λαμίας, απέστειλε συνεργείο απολύμανσης στο Μέγαρο της Δ.Α. Φθιώτιδας, το οποίο προέβει σε απολύμανση όλων των χώρων του Μεγάρου και ιδιαίτερα στους χώρους (κρατητήρια) του Τμήματος Μεταγωγών Λαμίας.


Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης μας, καλεί όλους τους πολίτες οι οποίοι προσέρχονται στα Αστυνομικά τμήματα, να πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, φορώντας γάντια και μάσκες προκειμένου να προστατευθούν οι Αστυνομικοί και να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις Υπηρεσίες τους.