Γ.Πανούσης: “Δε θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές”.

Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο Γιάννης Πανούσης, και δήλωσε «παρών», την επόμενη ημέρα.

wpid-fb_img_1440585402347.jpg

Στο πλαίσιο εκδήλωσης της Διεύθυνσης Καταπολέμης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, για την παρουσίαση ηλεκτρονικής πλατφόρμας καινοτόμων δράσεων Fell Safe για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές, ο αναπληρωτής Υπουργός Προ.Πο, Γιάννης Πανούσης, εξέφρασε την πρόθεσή του, να μην κατελθει υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου.

“Εγω επαναλαμβάνω αυτό που σας είπα από την πρώτη ημέρα γιατί με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. ‘Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφαση
μου έχει μιαν πολιτική βάση. Άλλα είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στους έξι μήνες ότι δεν είμαι πολιτικός είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ. Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές. Αρα δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο εκτιμώ, και θεωρώ ότι είναι κεφάλαιο πολιτικό το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί είμαι στη διάθεση της πολιτείας παραμένω στη διάθεση της πολιτείας μετά τις εκλογές. Αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής” δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός.

Ο Γιάννης Πανουσης, μαζί με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδη παρουσίασαν (26/08) το πληροφοριακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στο όποιο η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος θα προβάλλει στη Διεθνή Εκθεση Θεσαλονίκης, την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων Fell Safe για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport