Γ.Κωστίκας: «Το χτύπημα στον Βασίλη είναι χτύπημα σε όλους μας»

Με αφορμή την έκρηξη στο όχημα του Αστυνόμου Διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, τη συμπαράστασή του εκφράζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουρησης

Στο όχημα του Αστυνόμου Βασίλη Γκόνου, προκάλεσαν έκρηξη τα ξημερώματα (12/12) με πυροδότηση ΑΕΜ. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, Γιώργος Κωστίκας, σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι «το χτύπημα στον Βασίλη είναι χτύπημα σε όλους μας», και δημοσιεύει κοινή τους φωτογραφίας.

“Αυτή την φωτογραφία με τον κο διοικητή του Κορυδαλλού τον φίλο Βασίλη, την ανέβασα στην περίοδο που έρχονταν οι πρώτοι «καλοθελητές» και έδιναν συμβουλές ώστε να συνεργαζόμαστε και να προσέχουμε. Δεν ήξεραν τότε, δεν έμαθαν ακόμα.

Σήμερα η αποδυναμωμένη Φρουρα Κορυδαλλού με το 1/4 της δύναμης να έχει αποχωρήσει, στέκεται επιχειρησιακά όρθια λόγω του φρονήματος των συναδέλφων και του διοικητή της που πραγματικά είναι κάθε μέρα, όλη μέρα και πολλές νύχτες στην Υπηρεσία.

Το χτύπημα στον Βασίλη, είναι ένα χτύπημα σε όλους μας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η πολιτική ηγεσία αυτή την φορά να μην σταθεί στην αυτονόητη καταδίκη αλλά να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση του προσωπικού και του εξοπλισμού των Εξωτερικών Φρουρών.

Αυτό φοβούνται, αυτή πρέπει να είναι η απάντηση.

Φίλε Βασίλη, ήρεμες θάλασσες, ποτέ δεν έφτιαξαν ικανούς καπεταναίους”…