Φυλακές Δομοκού: Πακιστανοί με αυτοσχέδια σουβλιά επιτέθηκαν σε Ρομά εγκλείστους-  Στο Νοσοκομείο πέντε τραυματίες 

Πακιστανοί και Άραβες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με αυτοσχέδια σουβλιά και ρόπαλα πέντε Έλληνες Ρομά στις Φυλακές Δομοκού μόλις άνοιξαν τα κελιά και βγήκαν σε προαυλισμό οι έγκλειστοι

Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων (26/12) με το άνοιγμα των κελιών, οργανωμένη ομάδα Πακιστανών και Αράβων, επιτέθηκαν σε Έλληνες Ρομά. Στην αιματηρή βίαιη συμπλοκή οκτώ τραυματίες Ρομά φέρουν τραύματα στα κεφάλια και σουβλιές στα σώματά τους. Η σύρραξη των εγκλείστων, έληξε με την είσοδο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Αστυνομικών και Σωφρονιστικών .

Τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής δεν έχουν προσδιοριστεί, ωστόσο όπως διακριβώθηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου μεταφέρθηκαν συνοδεία της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών, οι περισσότεροι από τους Ρομά, φέρουν θλαστικά τραύματα και τραύματα από τα αυτοσχέδια σουβλιά, στα χέρια και στα πόδια. Στο Νοσοκομείο Λαμίας, μεταφέρθηκε τραυματίας 32άχρονος Ρομά, με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και σουβλιές σε χέρια και πόδια, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος .

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Δομοκού και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ πρόκειται να επιβληθούν Πειθαρχικές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους στο αιματηρό επεισόδιο εγκλείστους .