Φιλαδέλφεια: Έκλαψαν απο κλειστό παρκινγκ μηχανή και αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Οι δράστες μέσα στη νύχτα, κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να αφαιρέσουν από το κλειστό πάρκινγκ δύο τροχοφόρα. Στο βιντεοληπτικό υλικό έχουν  καταγραφεί οι κινήσεις τους.

Αναζητά πληροφορίες για τη μηχανή και το όχημά του, τα οποία αφαίρεσαν μέσα από το κλειστό υπόγειο πάρκινγκ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ξημερώματα Παρασκευής (19/05-03.30), στο βιντεοληπτικό υλικό καταγράφονται οι κινήσεις τους

Οι δράστες επιβαίνοντες σε φορτηγάκι στάθμευσαν στο κλειστό πάρκινγκ και αφού παραβίασαν το πίσω παράθυρο του γκαράζ της μονοκατοικίας βρέθηκαν στο υπόγειο. Τρία τέταρτα ήταν ο χρόνος που αποτυπώνεται να επιχειρούν με φακούς να παραβιάσουν συστήματα ασφαλείας για να αποσπάσουν τα δύο τροχοφόρα. Με κλειδιά έθεσαν τη μηχανή και το αυτοκίνητο σε κίνηση, όπως προκύπτει από την αποτύπωση στο βιντεοληπτικό υλικό.

Κλοπη_μοτα

Σε στοχευμένη κλοπή, αποδίδει την κλοπή ο ιδιοκτήτης των τροχοφόρων καθως ειχε αντιληφθεί περίπου πριν ένα μήνα και πριν δεκαπέντε ημέρες ύποπτη κίνηση ατόμων, να τον ακολουθουν με δίκυκλο. Όταν κατάλαβαν ότι η παρουσία τους είχε γίνει αντιληπτή- όπως ο ίδιος αναφέρει- εγκατέλειψαν την παρακολούθηση και απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η μοτοσικλέτα μάρκας BMW GS 1200 adventure με αριθμό κυκλοφοριας ΟΙΥ606 και το όχημα μαύρο Golf GTI το οποίο φέρει αριθμό κυκλοφορίας ΙΚΡ 9173.

Κλοπη_ιχε

Οι δράστες  με τα καμμένα τροχοφόρα στην κατοχή τους, κινήθηκαν προς Μενίδι.

Έκκληση σε όποιον ενδεχομένως μπορεί να γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανεύρεση του δικύκλου και του οχήματός του, απευθύνει ο ιδιοκτήτης τους.

Για την κλοπή έχει υποβληθεί σχετική καταγγελία στο ΤΑ Φιλαδέλφειας.