Εύβοια: Συνελήφθη ο κηδεμόνας του Ροτβαϊλερ για την επίθεση στον ανήλικο- Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων Εύβοιας ο κηδεμόνας του ροτβάϊλερ το οποίο διέφυγε της επιτήρησης του και επιτέθηκε σε 6χρονο αγόρι σε παραλία της Εύβοιας

Ο 41χρονος κηδεμόνας του ροτβάιλερ,  κάτοικος Χαλκίδας, συνελήφθη από αστυνομικούς μετά την επίθεση (30/07) του οικόσιτου ζώου σε 6χρονο αγόρι, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του, στην παραλία στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων Εύβοιας.

Σε βαρος του 41χρονου σχηματίστηκε δικογραφία καθώς ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση.

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο ο 6χρονος, στο οποίο υποβλήθηκε ώστε να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε το δάγκωμα του σκύλου στο κεφάλι και το τραύμα στα πλευρά του. Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, και στη συνέχειαστο Νοσοκομείο Χαλκίδας ωστοσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, έγινε διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων.