ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Επεισόδια από αντιεξουσιαστες, για την απόφαση στο "Αντίποινα"

Επεισοδια προκάλεσαν αντιεξουσιαστες στην αναγγελία της απόφασης των ποινών στους δύο κατηγορούμενους γία την επίθεση στο στέκι του “χωρου” Αντιπνοια”

Με φραστικές αντεγκλήσεις, οι δύο κατηγορούμενοι, μέλη της Χρυσής Αυγής, δεχθηκαν επίθεση από τα άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου, τα οποία τους επιτέθηκαν  στο ακουσμα της αποφασης, και ηταν παρόντες στην ακροαματική διαδικασία. Τα άτομα του “χώρου”, προσπαθησαν να διασπασουν τον Αστυνομικο φραγμο, και να πλησιασουν τους κατηγορουμενους, φωμαζοντας “κωλοπαιδα” και “ρουφιανοι”, απωθηθηκαν απο τα ΜΑΤ, που ήταν σε διάταξη στο χώρο στην αποτροπή επεισοδίων.
Νωριτερα η Εδρα του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικειου, ειχε κρινει ομόφωνα ενόχους τους δύο κατηγορουμένους για την οργανωμένη επίθεση (30/06 2008), στο στεκι του “χώρου” «Αντίπνοια» στα Κάτω Πετράλωνα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.
Το δικαστήριο επέβαλε ποινές κάθειρξης 13 ετών και έξι μηνών στον έναν κατηγορούμενο και 11 ετών και έξι μηνών στον άλλον, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, και οδηγήθηκαν στην φυλακή.
Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σύμφωνη με την πρόταση της Εισαγγελέως Έδρας που ζήτησε την ενοχή των δύο, για την επίθεση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport