Εξάρχεια: Ξανά (πάλι) στόχος εμπρηστικής επίθεσης η διμοιρία στην οικία Φλαμπουράρη

Εμπρηστική επίθεση με μολώτοφ στη στατική διμοιρία εξωτερικά της οικίας του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη
Εμπρηστική επίθεση με μολώτοφ στη στατική διμοιρία εξωτερικά της οικίας του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη

Οργανωμένη εμπρηστική επίθεση με στόχο τη διμοιρία της ΥΜΕΤ, εξωτερικά της οικιας του Αλέκου Φλαμπουράρη, πραγματοποίησε τα ξημερώματα ομάδα περίπου 10 ταραξίες. Κατά την επίθεση δεν προκλήθηκαν ττραυματισμο. Περιορισμένης έκτασης υλικές φθορές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Οι δράστες διέφυγαν στα Εξάρχεια ενω οι Αστυνομικοί δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

fb_img_1477301206711

Πρόκειται για την 5η επίθεση στην οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη με στόχο Αστυνομικούς εξωτερικά της οικίας του Υπουργού Επικρατείας. 

29 Ιουλίου 2016

Οργανωμένη ομάδα 15 κουκουλοφόρων επιτέθηκαν στη διμοιρία που εχει διαταχθεί στην οικία του Αλέκου Φλαμπουράρη και απέρριψαν 4 μολότοφ, ενώ διέφυγαν προς την περιοχή των Εξαρχείων.

5 Ιουνίου 2016

Οργανωμένη ομαδα περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν με εμπρηστικές μολωτοφ στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη. Κατα την επιθεση τραυματίστηκε Αστυνομικός της διμοιρίας.

30 Ιανουαρίου 2016

Εμπρηστική επίθεση προκάλεσαν κουκουλοφόροι  στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα ΕΕξάρχει. Οι δράστες απέρριψαν περί τις 15 βόμβες μολωτοφ, απο τις οποίες προκλήθηκε φωτια σε δύο ΙΧ σταθμευμένα έξω από την οικία του Υπουργού της Κυβέρνησης.

21 Νοεμβρίου 2015

Δραστες εμπρηστικής επιθεσης τοποθέτησαν και πυροδοτησαν στην είσοδο της οικιας του Υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη πλαστικό μπιτόνι βενζίνης, με προσανάμματα τζακιού, μέσα σε μια νάιλον σακούλα και προκάλεσαν εμπρησμό. Απο τις φλόγες προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στην ξύλινη πόρτα της εισόδου, ενώ μαύρισε απο τους καπνούς το μπαλκόνι.

_______

Φώτο: “ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ “