Εξάρχεια: Τον λήστεψαν και τον ξυλοκόπησαν έμποροι ναρκωτικών όταν σταμάτησε ως “βαποράκι”- Του χτυπούσαν το κεφάλι στο πεζοδρόμιο

Κατήγγειλε στην Ασφάλεια τη σε βάρος του επίθεση από Αφγανούς εμπόρους ναρκωτικών της πλατείας Εξαρχείων, με το δράστη να εχει συλληφθεί και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα

Ο 20χρονος Ιρανός λαθρομεταναστης, βρέθηκε με τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα και το δίκτυο τον μετέφερε στην Αθήνα. Σε επαφές με άλλους λαθρομεταναστες, έγινε “βαποράκι” Αφγανού στην πλατεία Εξαρχείων μέχρι το 2019, οπότε βρήκε δουλειά σε εταιρεία στους Αμπελοκήπους και επέλεξε να κόψει επαφές με τους παλιούς του “γνώριμους”. Ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης (07/10), επέστρεψε στην πλατεία Εξαρχείων . Ενώ περίμενε σε παγκάκι της πλατείας γνωστό του, ο Αφγανός έμπορος ναρκωτικών ο οποίος τον αναγνώρισε,  τον προσέγγισε του άρπαξε το κινητό, παρασύροντάς τον σε απόμερο σημείο της πλατείας όταν συνεργός του με αντικείμενο του κατάφερε πλήγμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αναίσθητος.

Μάρτυρες στην πλατεία ανέφεραν ότι οι δύο Αφγανοί κι ενω ήταν αναίσθητος ο 20χρονος Ιρανός, του επιτεθηκαν με κλωτσιές στο σώμα ενώ του χτυπούσαν το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.

Ο 20χρονος Ιρανός, μετέβη σε Τ.Α και κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος του. Αστυνομικοί περιπολίας προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη ο οποίος με την ποινική σε βάρος του δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα (11/10) με τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης και της ληστείας.