Εξάρχεια: Έντονο φραστικό επεισόδιο με άτομα του “χώρου”, και τον Π.Σκουρλέτη

Μετά το επεισόδιο του Γιάνη Βαρουφάκη, σε εστιατόριο στα Εξάρχεια, ο Πάνος Σκουρλέτης, βρεθηκε αντιμέτωπος με ομάδα νεαρών του “χώρου”, οι οποίοι τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει το μπαρ στα Εξαρχεια το οποίο είχε επιλέξει με την παρέα του. Για το περιστατικό δεν έχει γίνει καταγγελία στην ΕΛΑΣ.

Ο Πάνος Σκουρλέτης με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι διασκέδαζαν σε μπαρ επί της Καλλιδρομίου στα Εξαρχεια, σε μικρή απόσταση από κτήριο το οποιο τελέι υπό κατάληψη. Παρέα νεαρών, φέρεται να διέκρινε τον Π.Σκουρλέτη, και λίγο αργότερα, ομάδα περίπου 20ατόμων, εισέβαλλαν στο μπαρ, προκάλεσαν έντονο φραστικό επεισόδιο σε βάρος του Υπουργού Περιβάλλοντος, με αναφορά ως “Μνημονιακό Υπουργό, ενώ κατά την παραμονή τους, προξένησαν υλικές ζημιές στην επιχείρηση αναποδογύρισαν τραπεζοκαθισματα και έσπασαν ποτήρια.

Ο Πάνος Σκουρλέτης σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Περιβάλλοντος, φέρεται να μην είχε μαζί του την Αστυνομική συνοδεία του, υποχρεώθηκε με τη συζυγο και την παρέα τους να αποχωρήσουν από το μαγαζί, και στη συνέχεια τα άτομα απομακρύνθηκαν. Αστυνομικές πηγέ επισημαίνουν ότι για το επεισόδιο δεν εχει υποβληθεί καταγγελία. Ωστόσο το επεισόδιο όπως και στην περίπτωση του Γιάνη Βαρουφάκη, δημοσιοποιήθηκαν από κύκλους του περιβάλλοντος του Υπουργού, ενώ παράλληλα επιχειρηθηκε να.. υποτιμηθεί ως περιστατικό.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport