Ευαγγελισμός: Κατέληξε και η οδηγός του ΙΧΕ στο τροχαίο δυστύχημα προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στη Βούλα

Μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού η 25άχρονη οδηγός του Mini κατέληξε κατά τη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό

Πένθος στην Ανάβυσσο, με την αναγγελία θανάτου της 25άχρονης οδηγού και μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού, Φαίης Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα, η οποία είχε τραυματισθεί βαρύτατα στο τροχαίο δυστύχημα έξω από το Νοσοκομείο της Βούλας (29/12 2019). Η νεαρή μητέρα, παρέμενε σε νοσηλεία για 15ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω ρήξης ήπατος και ήταν σε καταστολή.

Η οδηγός Φαίη Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα, ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένη και κατέληξε στη ΜΕΘ ύστερα από 15θήμερη νοσηλεία
Η συνοδηγός Σία Δαμάσκου, 19 ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητο

Στο τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δένδρο, η φίλη της και συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου Σία Δαμάσκου, 19ετών από την Κερατέα, είχε χάσει ακαριαία τη ζωή της. Η οδηγός Φαίη Μυλωνοπούλου- Χατζηρουσέα, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο, παρά το ότι δεν εφημέρευε, και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Η κηδεία της 25άχρονης Φαίης Μυλωνοπούλου – Χατζηρουσέα, θα τελεστεί την Πέμπτη (16/01) στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Αναβύσσου. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα, όπου εκπρόσωπος του θα βρίσκεται στο Ναό κατά την τελετή.