Αιτωλοακαρνανία: Κατηγορείται για ξυλοδαρμό Αστυνομικού ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης

Σε επεισόδιο με ξυλοδαρμό Αστυνομικού, κατηγορείται μαζί με συγγενεις του, οτι συμμετείχε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρουσης.
Screenshot_20160822-192041
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο nantiareport.gr, οπως καταγράφεται στη δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε για το επεισόδιο, νεαρός Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετει σε υπηρεσία της Αθήνας, βρέθηκε στο χωριό του, στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας. Με αφορμή την προτεραιότητα, διαπληκτίστηκε στο δρόμο με έτερο οδηγό. Το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν με εκατέρωθεν φραστικές αντεγκλήσεις. Στη συνεχεια ο νεαρός Αστυνομικός Αστυνομικό με φιλους του, μετέβη σε καφετερια του χωριου.
Οπως καταγράφεται στη δικογραφια, απο μαρτυρίες θαμωνων, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης και τεσαερις συγγενείς του, μεταξύ τω  οποιων αναγνωρίστηκε και το άτομο με το οποίο ειχε προηγηθεί ο διαπληκτισμός μετέβησαν στην καφετέρια με εμφανη πρόθεση να δώσουν συνέχεια στο επεισόδιο.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό και αυτοπτες θαμωνες του καφενείου, οι πέντε άνδρες με ρόπαλα, τον χτύπησαν σε σημεία του σώματος με αποτέλεσμα να χρειαστει η μεταφορά του, στο Νοσοκομείο.
Σε βάρος όλων όσοι κατονομάστηκαν ως δράστες του επεισοδιου σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορια για βαριές σωματικές βλάβες.
Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής δε συνελήφθη λόγω της ασυλίας, ενώ παρά τις αναζητησεις για τους τέσσερις συγγενείς του, δεν εχουν εντοπισθε, στα πλαισια του αυτοφωρου.