ΕΣΚΕ: Ενημέρωσαν για την αντιπυρική τον Πρόεδρο της ΝΔ

Στο ΕΣΚΕ βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ και συναντήθηκε με Υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να ενημερωθεί ενόψει της αντιπυρικής

image

Τις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.) επισκέφθηκε (26/05) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
image

Στο ΕΣΚΕ τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, παρουσία του Υπαρχηγού Υποστήριξης Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου, του Διοικητή του Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγου ΠΣ Στέφανου Σπανέα, του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Αττικής Υποστρατήγου ΠΣ Κων/νου Γιόβα, του Διευθυντή του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. Αρχιπύραρχου Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου, καθώς και του Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Κ.Ε.Π.Π.) Αρχιπύραρχου Στέφανου Πιερρακάκη.
image

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ε.Σ.Κ.Ε. και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του καθώς και για τα ζητήματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα, κυρίως όσον αφορά στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.