ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: "Σκηνοθέτησαν" αυτοκτονία, οι δράστες ερωτικού εγκλήματος.

Ο 42χρονος πρώην ναυτικός, εντοπίζεται νεκρός στην αυλή σπιτιού φίλου του (08/12) στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Η σορός του, έφερε δύο τραύματα στο στήθος και το κεφάλι, από περίστροφο που βρέθηκε δίπλα του. Αρχικά ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο με την ολοκληρωση της Ιατροδικαστικής εξέτασης, προέκυψαν ευρήματα τα οποία προσδιορίζουν εγκληματική ενέργεια.

Ο 42χρονος πρωην ναυτικος εργαζόταν στην βίλα εφοπλιστικής οικογένειας, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.
Στην κατάθεσή του ο 44χρονος φίλος του ναυτικού, στο σπιτι του οποιου εντοπίσθηκε η σορός του πρώην ναυτικού, ανέφερε ότι τον εντόπισε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του με το περίστροφο στο χέρι, όταν επέστρεψε από την δουλει.
Ο 44χρονος αρχικά, υποστήριξε ότι το θύμα είχε κλειδιά του σπιτιού, ωστόσο δεν προεκυψε προανακριτικά για τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου. Ύποστήριξε επίσης ότι ο φίλος του είχε πάρει από το σπίτι περίστροφο που κατείχε παράνομα και έβαλε τέλος στη ζωή του. Από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, επιβεβαιώθηκε οτι το περίστροφο που εντοπίσθηκε στο χώρο, ήταν το όπλο που έπληξε θανάσιμα το θύμα.
Η αρχική εκτίμηση απέδιδε το θάνατο του 42χρονου σε αυτοκτονία, ωστόσο απο τα  ευρήματα του Ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων προέκυψε ότι στο τραύμα που έφερε ο πρώην ναυτικός στο στήθος εντοπίζεται έγκαυμα, από εξ επαφής πυροβολισμό, ενώ στο κεφάλι το τραύμα έχει προκληθεί από απόσταση, δεδομενα που ανατρέπουν τον αυτοτραυματισμό.
Αναμένονται τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης με δείγμα από τα χέρια του θύματος αλλά και του φίλου του για τον εντοπισμό πυρίτιδας ώστε να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του 42χρονου.
Από την εργαστηριακή εξέταση και τα ευρήματα, προσδιορίζεται στο χώρο η παρουσία γυναίκας ενώ διαπιστώνεται να έχει προηγηθει σεξουαλική επαφή. Οι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αποδίδουν σε προστριβής μεταξύ δράστη και θύματος τα κίνητρα, ενώ εκτιμουν ότι η διαφωνία οδήγησε στο έγκλημα και έπειτα οι παρευρισκόμενο για μα συγκαλύψουν τα ίχνη “σκηνοθέτησαν” αυτοχειρία για τον 42χρονο πρώην ναυτικό.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport