Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, για περιπολικό με σειρήνα και συνοδό Υπαστυνόμο, με τον Αστυφύλακα οδηγό να παραβιάζει “κοκκινο” για.. χαβαλέ!

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για υλικό βίντεο από το εσωτερικό περιπολικού με τον Αστυφύλακα οδηγό να παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη, ενώ γυναίκες διασκεδάζουν όταν ο αστυνομικός οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος με σειρήνα παραβιάζει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι

Στο βιντεοληπτικό υλικό οκτώ δευτερολέπτων έχει αναρτηθεί σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε έρευνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Η λήψη έχει καταγραφεί στην καμπίνα περιπολικού Peugeot 308 απο αυτα που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία, με οδηγό αστυφύλακα και συνοδηγό Υπαστυνόμο.

Το περιπολικό κινείται σε άσκοπες βόλτες στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο με αναμμένους φάρους και σειρήνες, ενώ ο οδηγός παραβιάζει ερυθρό σηματοδότη σε κίνηση με μεγάλη ταχύτητα. Ενω νεαρες ακούγονται από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχει καταγραφεί το βιντεοληπτικό υλικό, με μίμηση της σειρήνας του περιπολικού, να ξεσπούν σε γέλια όταν το υπηρεσιακό όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να παραβιάσει το κόκκινο φανάρι.

Το βιντεοληπτικό υλικό στην ανάρτηση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύεται απο σχόλιο του χρήστη στο οποίο αναφέρει, «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό; Και να περνάτε με κόκκινα φανάρια;».

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι “διερευνάται το περιεχόμενο βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαρήχθη σε ιστοσελίδα του διαδικτύου“.