Έρευνα για την εξακρίβωση στοιχείων δολοφονημένης γυναίκας στο Καϊζερσλάουτερν της Γερμανίας (φωτο)

Οι Γερμανικές Αρχές μέσω Interpol υπέβαλλαν αίτημα προς τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ για συνδρομή σε παροχή στοιχείων για την αναγνώριση πτώματος γυναίκας θύμα δολοφονικής ενέργειας

Όπως αναφέρεται στο αίτημα συνδρομής των Γερμανών, μέσω της Interpol, η γυναίκα εντοπίσθηκε νεκρή με το θάνατό της να αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το πτώμα της γυναίκας εντόπισε πολίτης στο Kaiserslautern, σε πάρκο της περιοχής Staubörnchenstraße νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (14/12 2020-21.00). Όπως αναφέρεται στην αναγγελία της Γερμανικής Αστυνομίας πρόκειται για γυναίκα με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, ηλικία 35-50 ετών, με ύψος 1,66εκ με βάρος 63 κιλά, με καστανά μάτια και σκούρα καστανά, σγουρά, μαλλιά στο ύψος των ώμων. Φωτογραφίες της γυναίκας και των προσωπικών της αντικειμένων διένειμε στο Γερμανικό Τύπο η Αστυνομία προς διευκόλυνση των αναζητήσεων για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της.
Κατά τη νεκροτομή προέκυψε για τη γυναίκα (αλσ)  φέρει στο σώμα της, τατουάζ με λουλούδια στο πλάι κάτω από το δεξί γόνατο. Όταν εντοπίσθηκε φορούσε λευκό χειμωνιάτικο μπουφάν, κόκκινη φόρμα με άσπρες ρίγες στο πλάι, μαύρο πουκάμισο με μακριά μανίκια και επενδεδυμένες, μαύρες γυναικείες μπότες.

 

Για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας απευθύνεται έκκληση από τις Ελληνικές Αρχές προς τους πολίτες οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν στο αρμόδιο γραφείο της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, στην Αθήνα στο τηλέφωνο 2131520274 και στο e-mail [email protected] Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.