Επίθεση στο συνήγορο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Παγορόπουλου

Καταδρομική εισβολή στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί, δέχθηκε ο συνήγορος του ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Παγορόπουλος. Πρόκειται για την τρίτη επίθεση σε βάρος συνηγόρων υπεράσπισης μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Οι δράστες, τέσσερα άτομα, κουκουλοφόροι εισέβαλλαν (06/05- 12.00) στο γραφείο του δικηγόρου Γιάννη Παγορόπουλου και προκάλεσαν βανδαλισμούς- έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοτυπικά και άλλα έπιπλα του γραφείου- .
Εκτιμάται ότι η επίθεση αποδίδεται στην πρόσφατη ανάληψη υπεράσπισης του ΓΓ της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής η οποία επαναλαμβάνεται αύριο Πέμπτη (07/05).
Για την επίθεση έχει υποβληθεί σχετική μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων ενω προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Κουκουλοφόροι είχαν εισβάλλει (17/04) και στο γραφείο της δικηγόρου Χριστίνας Τσαμπάζη -πρώην δικηγόρου του Γ.Ρουπακια, κατ ομολογίαν δράστη του θανάσιμου τραυματισμού του Π.Φύσσα (18/09 2012) -και βιαιοπράγησαν σε βάρος της, ενώ προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό του χώρου.
Στην Ασφάλεια Αττικής, έτερος συνήγορος μέλους της Χρυσής Αυγής, ανέφερε καταδρομική εισβολή στο γραφείο του, από ομάδα ατόμων τα οποία με καλυμμένα χαρακτηριστικά τον αναζητούσαν. Στο γραφείο ήταν η αλλοδαπή γραμματέας του, την οποία προπηλάκισαν και εγκατέλειψαν το χώρο στην απουσία του δικηγόρου από το γραφείο.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport