Επιτέθηκε με στυλό στο δολοφόνο της κόρης της, Δώρας

Ανεπαρκής για άλλη μια φορά η ΕΛΑΣ στην εκπόνηση μέτρων Τάξης εντός των Δικαστηρίων στη μεταγωγή του δράστη δολοφονίας της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στον Ανακριτή.

Η ελάχιστη – ως προς τις συνθήκες-Αστυνομική δύναμη που βρέθηκε να συνδράμει τη μεταγωγή της Ασφάλειας του 58άχρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να περιορίσει την οργή των συγγενών , με τη μητέρα της 35άχρονης να επιτίθεται με στυλό στο δράστη.

Κατα τη μεταγωγή με τη συνοδεία της Ασφάλειας, ο δράστης ανεβαίνοντας στη ράμπα, σκοντάφει, πέφτει στο δάπεδο, και χτυπάει το κεφάλι του στο μάρμαρο. Συγγενής απορρίπτει στο δράστη μπουκάλι με νερό και η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη τον πλησιάζει και του επιτίθεται με στυλό.

mana_doras_stilo

«Δεν ντρέπεστε που μας κρατάτε. Τι τον θέλετε; Τι θα τον κάνετε; Θα σκοτώσει και άλλα παιδιά. Θα τον ταΐζετε μέσα στη φυλακή. Αλήτη. Μας το έφαγες το κορίτσι μας. Μας έφαγες το διαμάντι μας. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας» φώναζε με οργή η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, κατα τη μεταγωγή του 58άχρονου σεσημασμένου τοξικομανή στον Ανακριτή.

oprhc7ou l1rzdlu8-353x221 l1rzdlu8 bvqz76h5

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και ο Διευθυντής μέτρων έπεσαν πάνω στο δράστη να αποσπάσουν το στυλό από τα χέρια της μητέρας της νεαρής Εφοριακού και φυγαδευσαν τον κατηγορούμενο στο εσωτερικό του κτιρίου.

Ο 58άχρονος σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση σε βαρος της νεαρής γυναίκας, αλλά ήθελε να αφαιρέσει  την τσάντας της, ενώ την ώρα της επίθεσης φέρεται να ισχυρίζεται οτι βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.