Επέτρεψε σε “άγνωστο” να βιάσει τα παιδιά του

Πατέρας εξέδιδε σε “χρήστες του διαδικτύου” κι επέτρεπε να βιάζουν τα ανήλικα παιδιά του, μέσα στο σπίτι του.

Σε καταγγελία για πράξεις σε βάρος ανηλικων αδελφιών προχωργσε δικηγόρος, στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου, και αποκάλυψε τα όσα είχαν προηγηθεί, στα σκοτεινά δωμάτια chat ιστοσελίδας γνωριμιών για ερωτικές συνευρέσεις ομοφυλόφιλων.

Σύμφωνα με την κατάθεση ομολογία, φέρεται δικηγόρος να επισκέπτεται ιστοσελίδες αναζήτησης συντρόφων για ομοφυλόφιλους και να συνομιλεί στο chat. Χρήστης της ίδια ιστοσελίδας, φέρεται να του προσέφερε συνεύρεση με τα ανήλικα παιδιά του και τη δική του συμμετοχή .

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, φέρεται ο χρήστης του διαδικτυακού ιστότοπου, πατερα των δυό ανηλίκων, ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, κανόνισε προγραμματισμένη συνάντηση στο σπίτι του.  Ο πατέρας φέρεται να έβαλε τα παιδιά για ύπνο και να προσέφερε στο “χρήστη του διαδικτυακού ιστότοπου” να προσχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις, με την παρουσία του στο χώρο.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα ενω την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.