“Επανεμφανίζεται μετά τόσους μήνες για να “καθυβρίσει” τους αστυνομικούς. Αυτή ήταν και είναι η σχέση του με την Αστυνομία”

Το σχόλιο του τέως Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νικου Τόσκα,  δε βρήκε στήριξης από καμία Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ και τους υπηρετούντες της Σοχλιο του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ

“Ντροπή του, μέρες που είναι. Επανεμφανίζεται μετά από τόσους μήνες για να “καθυβρίσει” τους αστυνομικούς με τον τρόπο αυτό.

Αυτή ήταν και είναι η σχέση του με την Αστυνομία. Αυτή την εικόνα είχε διαμορφωμένη για το προσωπικό ως πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επί θητείας του, έθεσε από πολύ νωρίς απέναντι του όλο το Σώμα και αποτέλεσε για όλους μας μια αρνητική παρένθεση. Απαξίωσε με τον χειρότερο τρόπο την επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. Σήμερα με τις δηλώσεις του έρχεται να μας θυμίσει πόσο απείχε από τον κάθε αστυνομικό.

Τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν μειώνουν μόνο τους συναδέλφους που υπηρετούσαν στην ομάδα “Δέλτα” , μειώνουν τον καθένα μας που υπηρετεί στο Σώμα. Η αγανάκτηση μας με τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις είναι αυτονόητη και τέτοιες συμπεριφορές είναι πιο προσβλητικές ακόμη και από τις εκφράσεις της κας Κασιμάτη.
Οφείλει άμεσα τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη”, σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρλεας με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Τοσκα.