Εντοπίσθηκε η 13άχρονη Ζωή Μπουραντά

Ύστερα από έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου, εντοπισθηκε η 13άχρονη Ζωή Μπουραντά.

Στο σταθμό του Μετρό στην Αργυρούπολη εντοπίστηκε, η 13άχρονη Ζωή Μπουραντά, για την οποία ειχε ενεργοποιηθεί Amber Alert, καθως τα ίχνη της ειχαν χαθεί   (16/10-18.30) από την Πετρούπολη.

Διερχομένοι πολιτες παρατήρησαν την ομοιότητα της ανήλικης στο σταθμό του Μετρό με την αναζητουμενη εφηβη για την οποια ειχε δηλωθει εξαφανιση, και συνέβαλαν στον εντοπισμό της. Διαδοχικές κλήσεις στο “100” προκαλεσε την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και Αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεια της 13άχρονης Ζωής Μπουραντά.

Αναμένεται η κατάθεση της ανήλικης προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες εξαφάνισης απο το σπιτι της. Τη 13άχρονη παρέλαβαν Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και μεταφερθηκε στο ΑΤ Πετρουπολης, σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr , μέλη της οικογένειας της, συναντησαν την ανηλικη, η οποια ειναι καλα στην υγεια της, θέτοντας τέλος στην αγωνια τους.