Εντόπισαν τον καταζητούμενο δραπέτη της ληστείας στο Φάληρο

Τον αναζητούσαν από το πρωί της Δευτέρας όταν με τους συνεργούς του έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων.

Κρυμμένος παρέμενε στη  περιοχή που τον αναζητούσαν ο Γεωργιανός δράστης της ένοπλης ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζεύγους στο διαμέρισμα τους στον 8ο οροφο πολυκατοικίας στο Φάληρο , μέσα σε ντουλάπα για περισσότερες από 14ωρες(!)

“Είναι ένοπλος επικίνδυνος φοράει μαύρα και κουκούλα και …βρωμάει” ήταν η περιγραφή στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης από το κέντρο όταν σταθμός ενημέρωσε ότι εντόπισε τον καταζητούμενο Γεωργιανό δραπέτη. Όπως διαπίστωσαν τα πληρώματα τα οποία εντόπισαν την παρουσία του κακοποιού ύστερα από μαρτυρία ενοίκων διαμέρισματος είχε αφοδεύσει όσες ώρες παρέμενε κρυμμένος σε μια προσπάθεια να βρει ευκαιρία να διαφύγει από το συγκεκριμένο σημειο χωρίς να εντοπισθεί από τους Αστυνομικούς που εχουν ακροβοκιστει και τον αναζητουν.

Η παρουσία του, έγινε αντιληπτή, λόγω.. οσμής, και για να διαφεύγει, απείλησε τους ενοίκους διαμερίσματος με όπλο.

Ωστόσο για ακόμα μια φορά ο δραπέτης κατάφερε να διαφύγει με τις αναζητήσεις να έχουν ενταθεί, στο Φλοίσβο. Ο κακοποιος κρίνεται επικίνδυνος και αποφασισμένος για όλα φέρει οπλισμό και από τις κινήσεις του δείχνει άτομο που έχει λάβει σχετική εκπαίδευση διαβίωσης σε δύσκολες καταστάσεις.