Ένστολη διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό (Φωτο)

Σε εξέλιξη  η Πανελλαδικής κινητοποίηση των ενστόλων για το ασφαλιστικό με τη συμμετοχή Αστυνομικών και Αποστράτων Πυροσβεστων (και εποχικών) Λιμενικών και Στρατιωτικών.

Την αντίθεσή τους στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, εξέφρασαν περίπου 2.500 ένστολοι απ όλη την Ελλάδα, στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας(05/02).
Κεντρικό σύνθημα των ενστόλων «αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας για το λαό», ενώ μεταξύ άλλων «σώζουμε ζωές, μην πνίγετε τις δικές μας», «προστατεύστε αυτούς που σας προστατεύουν», «όχι στις περικοπές δεν αντέχουμε άλλο».
Οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας, ζητούν από την κυβέρνηση να μην προωθήσει τις νέες ρυθμίσεις για το συνταξιοδοτικό, αλλά και να αναγνωρισθεί η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός τους.

image

Στην πλατεία Κολοκοτρώνη μπροστά από την Παλαιά Βουλή έχουν “δώσει ραντεβού” (05/02-16.00) οι ένστολοι οι οποίοι έχουν προγραμματίσεις πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Αιτήματά τους το ασφαλιστικό και η ικανοποίηση προτάσεων τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι.

image

image

image

image

image

image

image

image
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image