Ένωση Συνοριοφυλάκων Καστοριάς: “Εργάστηκαν ακατάπαυστα προκειμένου να διαλευκανθεί μία υπόθεση η οποία ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Νομού”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στο προσωπικό της ΔΑ Καστοριάς, για την εξιχνίαση και σύλληψη των δραστών απαγωγής Καστοριανού επιχειρηματία.

wp-1461831309824.jpg

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς με αφορμή τη σύλληψη των απαγωγέων Καστοριανού επιχειρηματία θα ήθελε να συγχαρεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, τον Υποδιευθυντή Ασφαλείας Καστοριάς, τους Αξιωματικούς, το προσωπικό, που όλο αυτό το διάστημα εργάστηκαν ακατάπαυστα προκειμένου να διαλευκανθεί μία υπόθεση η οποία ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Νομού μας.

Η επιμονή και η υπομονή που επέδειξαν οι Αστυνομικοί οδήγησαν στη σύλληψη της εγκληματικής ομάδας αποδεικνύοντας το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο που υπηρετεί στην Δ.Α Καστοριάς.

Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και της Ο.Π.Κ.Ε της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση σύλληψης των δραστών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ